Изявата е сред най-очакваните в програмата на клуба   За първи

...
Изявата е сред най-очакваните в програмата на клуба  
За първи
Коментари Харесай

Руши за първи път представя най-новото си шоу в Слънчев бряг

Изявата е измежду най-очакваните в програмата на клуба

 

За първи път на сцената на Bedroom Beach това лято ще забележим Руши с новото му шоу. Това ще се случи на 10 август в Слънчев бряг в Bedroom beach, a изявата е измежду най-очакваните в програмата на клуба.

„ Ще се веселя да танцуваме дружно. Шоуто е с доста танци и хореография от Милен Данков. Ще се забележим на дансинга в Bedroom Beach! " – споделя артистът. 

Още през 2001 година Руши дебютира с парчето „ Всичко се връща “ и от този момент нищо не е същото на българската музикална сцена. Някои от най-известните му шлагер сингли са „ Il Ritmo Del Mio Cuore “, „ Ти беше “ и „ Хотел две звезди “.

През годините той работи интензивно и като артист, и режисьор. Завършва магистърска стратегия за късометражно кино в Ню Йорк. За основна роля в „ Цветът на хамелеона “ получава премия за " Най-добър артист " от Българската кино академия. Участва с основна роля и във филмите „ Снимка с Юки “, „ Разруха “ и „ 18% сиво “. През цялото време Руши работи и като създател на музикални планове за други реализатори. През 2016 година, след близо 8-годишна пауза от музикалната сцена, Руши прави серия от извънредни, рекордно разпродадени лайв събития (всяко в границите на 24 часа). Заради големия интерес на почитатели и медии, поп звездата стартира да издава и нов авторски материал.

В шоуто на 10 август очаквайте обичани шлагери в нови аранжименти, както и някои по-нови части.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР